De Fijne Zelfgemaakte Scheurkalender 2022

Douchen na een lange, regenachtige fietstocht. Kussen op een zonnige brug in de sneeuw.  Hele zachte stof aaien. De geur van een shetlandpony. Een nieuw blaadje aan je huisplant ontdekken. Wakker worden op een nieuwe plek. Kleren op kleur hangen. Rummicubsteentjes sorteren. Het geluid van de bosuil.

Het thema van mijn Zelfgemaakte Scheurkalender van 2022 is

fijn.

Ik nodig je uit om komende tijd over “fijn” na te denken. En je daardoor te laten inspireren om een bijdrage te maken.

Zoek achter de gebaande paden, neem het thema ruim. Werk aan het thema in het door jouw gekozen medium in de vorm die voor jou werkt.

Schrijf een gedicht, verhaal, maak een tekening, schilderij, opsommig, een essay’tje, schrijf mooie woorden op of een recept, ets, fotografeer, maak vlekken.

Het hoeft niet  heel letterlijk. Als het de weg naar het creeëren van je bijdrage fijn was, dan is het al goed. Fijnstof, fijne lijnen, fines? Dat mag ook.

Na de deadline wordt, zoals elk jaar, voor een heel brede, diverse mix van bijdrages gekozen.

Bijzondere werken
Dit jaar verschijnt zoals altijd ook de huisgemaakte variant van de kalender. Die cariant is vanaf dit jaar nog superspecialer en is alleen voor fans.

In die variant zitten niet alleen de huisgeprinte kalenderpagina’s maar is ook ruimte voor vreemde, tijdrovende rare bijdrages. Wil jij iets inleveren dat past in deze kalender (denk aan de luchtjes die we verzamelden voor de Scheurkalender 2019, of de ansichtkaarten), dat is geweldig. Hou er rekening mee dat we dan 52 stuks van je bijdrage nodig hebben, dat is de maximale oplage. Stuur me een mail.

Hulp
Wil je sparren over jouw idee? Dat kan, mail me maar: fijn@zelfgemaaktescheurkalender.nl

Hier staan de
Randvoorwaarden

Klik hier voor het voor het
inleverformulier

Bestel de kalender hier alvast in de voorverkoop.

Lever je iets in voor de huisgeprinte kalender, laat het dan even weten via het formulier, daarvoor moeten we samen de randvoorwaarden bedenken.

De deadline is 15 augustus 2021.

*  van Sanne Bloem

Gepubliceerd door

Sanne

Hoi ik ben Sanne. Elk jaar maak ik een scheurkalender. De kalender van 2022 heeft als thema "fijn". Bestel die hier Hier staat al het nieuws over de kalender Nieuws en aanvullingen op de kalender in je inbox op zondagochtend? Schrijf je in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *