Wauw

Samen een kalender maken PLUS!

95,00 85,00

Stel, in de nabije toekomst staat er iets bijzonders te gebeuren:
– je beste vrienden gaan trouwen
– je vader wordt 75 jaar
– je zus gaat promoveren
– je ouders zijn 40 jaar getrouwd
– je beste vriend gaat emigreren naar het buitenland
– de conciërge gaat na 25 jaar met pensioen

Wat is er dan leuker dan met een grote groep vrienden, familie en collega’s een persoonlijk, creatief, zelfgemaakt kado te geven, waar de ontvanger nog een heel jaar lang van kan nagenieten?

Met dit pakket helpen wij jou om in twee maanden samen met familie, vrienden, collega’s en buren een prachtige zelfgemaakte scheurkalender te gaan maken.

Uitverkocht

Categorieën: ,

Jullie gaan een kalender maken! We gaan je erbij helpen! Na je betaling, krijg je van ons een vragenlijst (we vragen om de mailadressen van alle mogelijke bijdragers aan de kalender, dus ga sla alvast aan het verzamelen).

We sturen je binnenkort je kalenderpakket: een doosje met noodzakelijkheden en voorpret.

Meer lezen

Jullie gaan een kalender vullen met 365 grappen, foto’s, gedichten, tekeningen, recepten, tips, verhalen en ander soort gezelligheid.

Wat krijg je in dit pakket:

 • Een Scheurdoos vol met handige, mooie materialen en gereedschappen om van alle losse bijdragen een echte Zelfgemaakte Scheurkalender te maken. Deze ontvang je thuisbezorgd in je brievenbus.
 • Een heldere handleiding zodat jij helemaal relaxed en ontzorgd dit samenmaak avontuur aangaat. We leggen stap voor stap uit wat je onderweg kunt verwachten en hoe je alle bijdragen makkelijke kunt organiseren.
 • We ontzorgen je in de communicatie naar jouw bijdragers:
  • We sturen ze een persoonlijke instructie met daarin precies alle informatie over wat, hoe ze bij kunnen dragen aan de kalender. En vooral: wanneer de deadline is
  • We inspireren ze om creatieve, persoonlijke bijdragen te maken. We sturen ze 2-3 keer een inspiratiemail met tips, technieken en ideeën voor een bijzondere bijdrage. Zie het als een mini-creatieve cursus.
  • We herinneren ze er aan wanneer de deadline nadert, om hun bijdragen toch echt in te sturen
  • We bieden ze extra ondersteuning zoals een print-on-demand-service (voor hen die altijd ruzie hebben met de printer) en mooie materialen uit onze webshop om mee te werken.
  • We sturen naderhand iedereen nog een bedankmail (namens jou natuurlijk!) met leuke foto’s van het eindresultaat.We ontzorgen je in de communicatie naar jouw bijdragers:
 • We houden het overzicht:
  • We sturen je twee keer een overzicht met het aantal bijdragers
  • We sturen je een duidelijke van de planning zodat jij precies weet wat er wanneer van je verwacht wordt.

Inspiratie en begeleiding
In De Zelfgemaakte Scheurkalender kan iedereen haar of zijn creativiteit kwijt. Bij sommige mensen is deze creativiteit volop aanwezig, maar vliegt het alle kanten op. Bij sommige mensen moet ie nog een beetje aangewakkerd worden. Wij helpen iedereen uit de groep met inspiratie, tips en begeleiding zodat jullie samen een prachtige scheurkalender maken.

Twee maanden
Samen een kalender maken kost even tijd. Bijdragers hebben tijd nodig om zich te laten inspireren en wat moois te maken. Dan is er nog tijd nodig om alle bijdrages te verzamelen en de kalender in elkaar te zetten. Ga uit van ongeveer twee maanden voor de bijzondere gelegenheid plaats vindt. Wil je veel sneller? Neem eerst even contact met ons op.

Alleen de doos?
Je kunt ook samen een Scheurkalender maken met minder persoonlijk hulp. Je koopt de Scheurdoos. Hierin vind je ook een handige handleiding waarmee we je door het hele proces heen kletsen.