instax lenen

22,00

Categorie:

Hoe dan?

Een flitsend fototoestel waarmee je foto’tjes trekt op locatie. Een hele mooie aanvulling op de andere scheurinhoud.

De Fujifilm instax mini 9 Instant Camera
Exclusief speciaal fotopapier, dat kun je los bijbestellen.
Je kunt dit foto toestel kopen, maar als je nu al denkt: die gaat stof liggen happen: koop hem lekker niet, leen er een van ons.
Let op: Onze instax kun je alleen lenen in combinatie met de “begeleiding op locatie”
of in combinatie met een workshop op je locatie.
Meer moeite tip: lenen van vrienden en bekenden kan ook, er ligt er vast ook een n je omgeving te niksen!

Extra informatie

van de fabriekant

Een compacte filmcamera, de instax mini van Fujifilm is geüpdatet voor selfie shooters en beschikt over een scala aan handige bediening voor het produceren van creditcardformaten. Het slanke ontwerp bevat een Fujinon 60mm f / 12.7 lens, die een vaste focus van 2 'tot oneindig biedt, en een kleine selfie-spiegel is ingebouwd in de voorkant van het lensontwerp voor de nauwkeurige samenstelling van zelfportretten. Als alternatief is een macro bevestigingslens opgenomen om de minimale focusafstand te verminderen voor het werken met close-up onderwerpen. Voor algemene opnames is de optische zoeker verkrijgbaar en is er een centrale doelpunt aanwezig om te helpen bij het opstellen van afbeeldingen.

Voor het beheren van de weergave van beelden, kan de diafragmainstelling in vier stappen worden veranderd, van f / 12.7 tot f / 32, voor verschillende opnameomstandigheden, variërend van binnenverlichting tot helder zonlicht. De toegewijde hi-toets modus produceert opzettelijk overbelichte frames voor een duidelijk creatieve uitstraling. Een automatische flitser is ingebouwd om extra verlichting te bieden bij het fotograferen bij weinig licht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “instax lenen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…