datumstickers

(1 klantbeoordeling)

12,00

Alle datums van een jaar op zes stickervellen.

Beschrijving

Alle datums van een jaar op vijf stickervellen.

We moeten het meteen toegeven: we willen liever dat je ons pakket bestelt.

Daarin zit ook ons Handboek, waarin we uitleggen waar je aan moet denken, hoe je het kalendermaken plant, ins-outs, meer dan 50 opdrachten om in je kalender te verwerken, tips, handige materialen. En het is nog eens een heel bijzonder boek met mooi papier ook.

Maar ach, we merkten dat mensen graag het wiel zelf wilden uitvinden (of bestickeren), dus daarom kun je nu ook de stickers los bestellen.

Andere handige dingen om zelf een scheurkalender te maken:

*Alles met een sterretje zit in ons maak zelf een kalender pakket
– De suggesties met een link verkopen we in onze webshop.

Handig!
Op het laatste vel staan lege stickers, voor als je een foutje maakt of een sticker kwijtraakt. Daar vind je ook de sticker voor 29 februari zodat je ook voor een schrikkeljaar een kalender kunt maken.

Nog niet
We hebben nog geen stickers met daarop de dagen van de week. Als je daar interesse in hebt, laat het ons weten. Dan kunnen we die toevoegen aan ons winkel-aanbod.

Extra
We hebben ook feestelijke dag stickers, waarop bijzondere dagen van het jaar staan. Kun je zo op je kalender plakken.  Ook lief zijn onze liefdesstickers met spreuken.

Extra informatie

Gewicht ,5 kg
perforeren

ja, nee

1 beoordeling voor datumstickers

  1. Sandra

    “Fijn pakketje om te ontvangen en geïnspireerd mee verder te gaan.
    Ook gestart met de opdrachtenpost en hergebruik nu zelfs oude schilderingen die ik in A6 formaat snij en zo verwerk ik veel oud materiaal in mijn eigen zelfgemaakte scheurkalender. Nu al blij mee. ;)”

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *