Wauw

Zelf een kalender maken

45,00 35,00

Ga op creatief avontuur! Maak zelf een kalender.

 

Categorieën: , ,

Dit startpakket helpt je om zelf een unieke kalender te maken. In drie maanden* maak je nieuwe dingen, leer je wat je altijd al wilde leren, vraag je je buur om hulp en zul je zelf iets tekenen (waarschijnlijk een schaar). Je gaat zelf 365 bijdragen verzamelen en maken.

In het pakket zit:

  • Een heel heel lekker mooi uniek dik boek met uitleg over hoe je zelf een kalender maakt. Echt heel mooi. #papierliefhebbers**
  • datumstickers voor álle dagen incl. een schrikkeldag - zonder jaartaal zodat je altijd kunt blijven scheuren
  • een envelop met gezelligheid: originele stickers, originele A6'jes**
  • een overzichtje per maand
  • 12 knijpers (niet voor je was)
  • twee ringen om je kalender bij elkaar te houden
  • 50 vellen gerecycled papier (genoeg om mee te starten, voor de rest ga je zelf zorgen)

*je kunt zelf bepalen hoe lang je erover doet, drie maanden is niet te lang en niet te kort. Korter = harder werken, langer = meer uitproberen
** we geven zo veel en graag mogelijk materialen een tweede leven. Het papier/materiaal is daardoor bij elk pakket uniek.

Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid gaan jullie een kalender vullen met 365 grappen, foto’s, gedichten, tekeningen, recepten, tips, mooie verhalen en ander soort gezelligheid.

Wat krijg je?

  • Een Scheurdoos vol met handige, mooie materialen en gereedschappen om de Zelfgemaakte Scheurkalender in elkaar te zetten, in jouw brievenbus
  • Een heldere handleiding zodat jij helemaal relaxed dit samenmaak avontuur aangaat

  • Extra opties zoals kant-en-klare-content, workshops en begeleiding op maat zijn makkelijk bij te bestellen.

Wat wordt er van jou verwacht?

Deze doos helpt je om van alle ingeleverde bijdragen een echte Zelfgemaakte Scheurkalender te maken. Je moet zelf nog wel alle bijdragen verzamelen, door aan vrienden, familie en collega’s te vragen of ze ook mee willen doen. In de handleiding geven we je een paar tips hoe je dit het makkelijkst kunt doen. 

Inspiratie en begeleiding

Met deze doos heb je de basis voor een prachtige Zelfgemaakte Scheurkalender. Heb je meer inspiratie, begeleiding, of kant-en-klare bijdragen nodig dan helpen we je graag.

Neem de tijd. 

Samen een kalender maken kost even tijd. Bijdragers hebben tijd nodig om zich te laten inspireren en wat moois te maken. Dan is er nog tijd nodig om alle bijdrages te verzamelen en de kalender in elkaar te zetten. Ga uit van minimaal twee maanden voor de bijzondere gelegenheid plaats vindt waar je de kalender voor wil maken.

Wat zit er niet in dit pakket?

Het kan een hele klus zijn om iedereen te motiveren op tijd, in het juiste formaat een (aantal) leuke, creatieve bijdrage(n) in te laten leveren. Wil je dat wij je bijdragers stimuleren met ideeën, creatieve tips en op tijd een reminder sturen? Bestel dan de het meet uitgebreide Samenmaakpakket.