Wauw

Samen een kalender maken

45,00 35,00

Stel, in de nabije toekomst staat er iets bijzonders te gebeuren: - je beste vrienden gaan trouwen - je vader wordt 75 jaar - je zus gaat promoveren - je ouders zijn 40 jaar getrouwd - je beste vriend gaat emigreren naar het buitenland - de conciërge gaat na 25 jaar met pensioen Wat is er dan leuker dan met een grote groep vrienden, familie en collega’s een persoonlijk, creatief, zelfgemaakt kado te geven, waar de ontvanger nog een heel jaar lang van kan nagenieten? Dit startpakket helpt jou om samen met familie, vrienden, collega’s en buren een prachtige zelfgemaakte scheurkalender te gaan maken.
Categorieën: ,
Jullie gaan een kalender maken! We gaan je erbij helpen! Na je betaling, krijg je van ons een vragenlijst (we vragen om de mailadressen van alle mogelijke bijdragers aan de kalender, dus ga sla alvast aan het verzamelen). We sturen je binnenkort je kalenderpakket: een doosje met noodzakelijkheden en voorpret. Meer lezen

Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid gaan jullie een kalender vullen met 365 grappen, foto’s, gedichten, tekeningen, recepten, tips, mooie verhalen en ander soort gezelligheid.

Wat krijg je?

    • Een Scheurdoos vol met handige, mooie materialen en gereedschappen om de Zelfgemaakte Scheurkalender in elkaar te zetten, in jouw brievenbus
    • Een heldere handleiding zodat jij helemaal relaxed dit samenmaak avontuur aangaat

 

Wat wordt er van jou verwacht?

Deze doos helpt je om van alle ingeleverde bijdragen een echte Zelfgemaakte Scheurkalender te maken. Je moet zelf nog wel alle bijdragen verzamelen, door aan vrienden, familie en collega’s te vragen of ze ook mee willen doen. In de handleiding geven we je een paar tips hoe je dit het makkelijkst kunt doen.

Inspiratie en begeleiding

Met deze doos heb je de basis voor een prachtige Zelfgemaakte Scheurkalender. Heb je meer inspiratie, begeleiding, of kant-en-klare bijdragen nodig dan helpen we je graag.

Neem de tijd. 

Samen een kalender maken kost even tijd. Bijdragers hebben tijd nodig om zich te laten inspireren en wat moois te maken. Dan is er nog tijd nodig om alle bijdrages te verzamelen en de kalender in elkaar te zetten. Ga uit van minimaal twee maanden voor de bijzondere gelegenheid plaats vindt waar je de kalender voor wil maken.

Wat zit er niet in dit pakket?

Het kan een hele klus zijn om iedereen te motiveren op tijd, in het juiste formaat een (aantal) leuke, creatieve bijdrage(n) in te laten leveren. Wil je dat wij je bijdragers stimuleren met ideeën, creatieve tips en op tijd een reminder sturen? Bestel dan de het meet uitgebreide Samenmaakpakket.