Samen een scheurkalender maken

(2 klantbeoordelingen)

35,0062,00

Stel, in de nabije toekomst staat er iets bijzonders te gebeuren:
– je beste vrienden gaan trouwen
– je vader wordt 75 jaar
– je zus gaat promoveren
– je ouders zijn 40 jaar getrouwd
– je beste vriend gaat emigreren naar het buitenland
– de conciërge gaat na 25 jaar met pensioen
– je partner gaat op militaire missie


Wat is er dan leuker dan met een grote groep vrienden, familie en collega’s een persoonlijk, creatief, zelfgemaakt kado te geven, waar de ontvanger nog een heel jaar lang van kan nagenieten?

Dit startpakket helpt jou om samen met familie, vrienden, collega’s en buren een prachtige zelfgemaakte scheurkalender te gaan maken.

Categorieën: , , ,

Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid gaan jullie een kalender vullen met 365 grappen, foto’s, gedichten, tekeningen, recepten, tips, mooie verhalen en ander soort gezelligheid.

Wat krijg je?

   • 365 datumstickers
   • kalenderhouder (karton of hout)
   • 50 vellen papier om te starten
   • Een heldere handleiding zodat jij helemaal relaxed dit samenmaak avontuur aangaat
   • gezelligheid

Extra opties zoals kant-en-klare-content, stickers, aftelstickers, extra papier of een doos vol met mooi papier zijn bij te bestellen.

Wat wordt er van jou verwacht?

Dit pakket helpt je om van alle ingeleverde bijdragen een echte Zelfgemaakte Scheurkalender te maken. Je moet zelf nog wel alle kalenderpagina's verzamelen, door aan vrienden, familie en collega’s te vragen of ze ook mee willen doen. In de handleiding geven we je een tips hoe je dit het makkelijkst kunt doen.

Inspiratie en begeleiding

Met deze doos heb je de basis voor een prachtige Zelfgemaakte Scheurkalender. Heb je meer inspiratie, begeleiding, of kant-en-klare bijdragen nodig dan helpen we je graag.

Neem de tijd. 

Samen een kalender maken kost even tijd. Bijdragers hebben tijd nodig om zich te laten inspireren en wat moois te maken. Dan is er nog tijd nodig om alle bijdrages te verzamelen en de kalender in elkaar te zetten. Ga uit van minimaal twee maanden voor de dag dat je de kalender wilt geven.

 

Extra informatie

Hoeveel papier?

Pakket met 50 vellen, Pakket met 400 vellen papier

papiersoort

gekleurd papier, mix van alle soorten papier, hergebruikt papier, gerecycleerd papier

Kies je houder

karton (standaard), hout (luxer)

2 beoordelingen voor Samen een scheurkalender maken

 1. Astrid

  Superleuk! Leuk ingepakt, goede handleiding; je kan gelijk beginnen, inspirerend. Als paperlover en re-user word ik hier erg blij van. Leuk en origineel cadeau, waar ieder z’n eigen persoonlijke bijdragen voor kan maken. Leuk om te geven én te krijgen, maar ook om voor jezelf te maken. Inspirerend om vooral met ‘gebruikt’ materiaal te werken.

 2. Fleur

  De inhoud vond ik super handig! Wat fijn dat er een handleiding, datum stickers en knijpers in zit. Dit heeft mij aardig wat tijd gekost.

  Ik beveel het zeker aan! Als je op zoek bent naar een creatieve bezigheid om je hoofd leeg te maken en een mooi, dierbaar en blijvend cadeau wil geven aan vrienden of familie is dit ultiem! Je kan er volledig je creativiteit in kwijt en geeft er met gemak je eigen draai aan geven. Wil je op je gemak knutselen dan raad ik je aan langer dan een week hier de tijd voor te nemen want dat is echt een pittige klus.

  Jullie raden aan 3 maanden de tijd te nemen voor het maken van de scheurkalender. Helaas had ik niet zoveel tijd meer en heb ik in een week tijd 365 dagen in mijn eentje een gepersonaliseerde scheurkalender kunnen maken voor het 40-jarig huwelijksfeest van mijn opa&oma. Het was even zweten maar het resultaat ben ik super trots op!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *