Jim was in de fabriek

Jim was in de scheurfabriek en interviewde me over de kalender. Jim maakte voor de kalender 4 speciale tekstuele bijdragen over lucht. Ik dacht toen ik ze zag: huh? en toen oh ja en ik glimlachte.

Ik ben altijd extra vereerd als mensen speciaal iets voor de kalender maken, op het thema. Jim schrijft ook voor Nieuws030.

Hij kwam bij me langs, nestelde zich in m’n opa’s zetel en begon te vragen. Gelukkig schreef hij niet alles op want ik kan erg lang praten over alles wat met de scheurkalender te maken heeft. Ik kan uren uitweiden over wat er gebeurde toen de printer stuk was (ik ging met BFF Shammie naar SecondHand HP, waar ik hem kocht, en daar was Bart, en die haalde er een stout velletje uit dat zich innig vastklampte aan een roller achterin de printer), over hoe tijdrovend het is om kalenders te maken en hoe dankbaar ik ben dat mensen soms een dagje komen helpen in de scheurfabriek (terwijl ik dan de marketing zit te doen achter de computer, zoals nu terwijl ik dit typ is Eline aan het perforeren! en dadelijk komen Pauline en Kirsten ook nog helpen!)

Hij schrijft voor Nieuws 030, dus hij legde er de nadruk op dat de kalender Utrechts is, want er zitten inderdaad wel een aantal dagen in die heel erg Utrechts zijn. Ik dacht toen ik het zag: oh nee dan willen mensen buiten Utrecht hem niet meer hebben, dus ik wil die mensen verzekeren: het is enerzijds een kalender die iedereen die Nederlands spreekt kan waarderen, en anderzijds is het soms ook een motivering om Utrecht toch echt (weer) eens te komen bezoeken want het is me toch een leuk statsie! En er zitten ook bijdragen in over Rotterdam. Als je wilt dat er volgend jaar ook bijdragen over jouw stad in zitten, zou ik maar eens beginnen met die maken en ze naar me opsturen.

http://www.nieuws030.nl/nieuws/zelfgemaakte-scheurkalender-wordt-steeds-utrechtser/


365 dagen genieten

Toen Liselotte van Indebuurt Utrecht me laatst interviewde over leuke plekken in Utrecht, zei ik om de andere zin “trouwens ik maak ook een scheurkalender”. Gelukkig vatte ze de hint en zo zat een paar weken later haar collega Anne-Meike bij mij in de woonkamer/scheurfabriek om te praten over de kalender voor de rubriek “De Koopman”.

screen-shot-2016-11-02-at-10-25-31

https://indebuurt.nl/utrecht/winkelen/zelfgemaakte-cadeau-365-dagen-lang-plezier~16321