We helpen je graag om ‘iets’ te maken dat op een Scheurkalender past. 

Sanne

Sanne kan het niet laten om makers te helpen bij het maken. Ze geeft workshops, organiseert markten, vertelt makers waar leuke markten zijn en droomt van een clubhuis voor makers. Alles om maar te zorgen dat mensen meer zelf en samen gaan maken. Zij maakte de eerste 1600 kalenders met de hand, totdat ze met Eva groeide naar deze Zelfgemaakte Scheurkalender die jij kan gaan maken.

Sanne is het scheurhoofd, werkt en woont in het Scheurkalender Hoofdkwartier en is verantwoordelijk door het dagelijks reilen en zeilen van de scheurwinkel. 

Ze is ook dol op schrijven, vla en de bibliotheek.

Wie zijn wij?

Wij zijn Sanne Bloem en Eva Bullens.
We kunnen onze dagen makkelijk vullen met mooi (gebruikt) papier zoeken, nieuwe makers leren kennen en door Utrecht flaneren.

Maar we werken ook aan sociale kunstprojecten, ontwerpen samenwerkingsprocessen, organiseren evenementen en we geven workshops.

Eva

Eva is helemaal wild van processen, systemen en collectieve praktijken. Ze organiseert projecten waarin groepen mensen met elkaar werken aan een gezamenlijk doel, ieder op een eigen manier. Ze houdt ervan om conceptueel en abstract te denken, om daarna praktisch en symbolisch te doen.
Daarnaast is ze gek op alliteraties en het kopen van kantoorartikelen in buitenlandse supermarkten.

Eva vormde De Zelfgemaakte Scheurkalender mee om tot het prachtbedrijf van nu. Lees hier wat ze deed en doet.

Doe lekker sociaal

#zelfgemaaktescheurkalender

Contact

Wil je onze nieuwsbrief?