poppenhuiskalender

zeer klein, zeer fijn

poppenhuiskalender

jouw

scheurkalender

Als papier- en kalenderfanaten komen we soms op bijzondere uithoeken van het internet.

Zo leidde een zoektocht naar poppenhuis-behang (hoe ziet dat er uit? komt het in rollen? welke motieven zijn er allemaal?) ons naar de website van Anja’s handwerkatelier. Dat voelde meteen als een soort thuis. Aan de website zagen we dat hier ook mensen werken die dol zijn op dat wat ze doen, daarnaast was het zo’n site waar aan je ziet: hier zit een echt mens achter. Het is geen kille webshop, maar juist een met gevoel.

We schreven ons toentertijd dus onmiddellijk in voor de nieuwsbrief.

Afgelopen keer zat er een printbare poppenhuiskalender 2021 bij. Geweldig.

‘t Is geen scheurkalender, dat snappen we wel, dat is niet te doen zo klein, maar het is een hele leuke printable, zie links.

Je hebt er zó een gemaakt. Deze kalender kan zó in je poppenhuis, maar kan ook ze een lief cadeau zijn voor een lieverik. Een kussencadeau waarin je een datum markeert waarop iets bijzonder staat te gebeuren.

 

 

Dit hierboven was waar ik aan dacht bij poppenhuisbehang. Maar als je het bij Anja bestelt krijg je A3-vellen met mooie patronen, geen gekke kleine rolletjes. Dat is veel makkelijker bevestigen in een poppenhuis. Deze rollen maakte ik voor het kunstbrievencollectief “Zusterhood” waar ik bij zit.

^Sanne Bloem

dit maakten anderen

Voorbeelden