Maak met een groep mensen samen een kalender die zo vaak als je wilt geprint wordt.

Bestel je deze kalender dan krijg je standaard 15 van jullie kalenders opgestuurd. Wil je er meer, geef dat dan aan in het extra veld.

Er zijn drie manieren om de kalender te maken:

– digitaal
– op locatie
– een combinatie van die twee

Willen jullie de kalender enkel digitaal maken, bestel dan dit product, dan zetten we de wielen in gang en beginnen we met het maken van jullie gezamenlijke prachtwerk.

Willen jullie een kalender maken op locatie of op locatie én digitaal, neem dan contact met ons op. De kosten en mogelijkheden zijn afhankelijk van jullie eigen wensen. We maken graag een offerte voor jullie op maat.

met een groep een heleboel kalenders maken

aan de slag

Neem een half uurtje de tijd om deze instructies goed te lezen en het formulier in te vullen, dan verloopt alles daarna super soepellll.Komende dagen valt de Scheurkalenderdoos op je deurmat, d.w.z. op het bezorgadres dat je hebt ingevuld bij je bestelling in onze webwinkel.

In de doos zitten datumstickers, voorkantstickers, nog meer stickers (we houden erg van stickers). Je krijgt een versierbare doos om je kalender straks in te doen, speciale ringen om je kalender in te binden en nog wat andere dingen die enorm handig zijn. We weten hoe we het je makkelijk kunnen maken. Jij hoeft alleen maar bij de brievenbus te wachten en 365 blaadjes te perforeren.

Bijdragen verzamelen

Ben je van plan om een kalender op locatie te maken en niet vooraf te verzamelen? We raden dat af want

  1. 365 pagina’s vullen op één dag is een grote klus, haalbaar maar niet makkelijk
  2. het komt de kwaliteit van de kalender ten goede als mensen de kans krijgen goed na te denken over hun bijdrage(n)
  3. er zijn altijd een paar mensen die niet kunnen op die ene dag, is veel leuker als zij ook kunnen bijdragen

maar wil je desondanks tóch geen bijdragen verzamelen vooraf

klik dan hier

verzamelen!

▢ jullie verzamelen e-mailadressen van alle mensen die er (mogelijk) aan mee gaan werken, de bijdragers.
▢ wij sturen iedereen 4 mails:  ééntje met uitleg over de kalender, twee mails met fan-tas-tische ideeën om de kalender te vullen (zo krijg je  die ene knorrepot óók zo ver om bij te dragen, we hebben echt voor elk type bijdrager een aantal ideeën)
▢ Alle bijdragers sturen hun bijdragen per post naar jou op. Wil je ook digitale bijdragen ontvangen? Dat kan (maar we raden het af omdat het vaak heeeel veeeel tijd kost om iemand anders bijdragen goed uit jouw printer te laten komen, believe us we maken al kalenders zelf sinds 2010. Wil je de service toch bieden dan kunnen we je erbij helpen, komen we straks op terug.
▢ Jij klust de Zelfgemaakte Scheurkalender in elkaar, doet er een mooi papiertje omheen en jaaaa. Wat een prachtcadeau hebben jullie samen gemaakt

▢ Hij komt niet vol aaaah, wat een ellende. Je hebt nét te weinig bijdragen. Geen paniek. We hebben een aantal bijzonder geweldige mensen gevraagd om mooie bijdragen te maken die je zó uit je printer kunt laten rollen. Je bestelt ze in onze webshop per 12.

Op de locatie zelf

Op de trouwdag, op het afscheidsfeest: je kunt bijdragers ook een aantal bijdragen op de dag zelf laten maken.

Je richt dan een tafel in met knustelmaterialen, legt er msschien een fototoestel bij, begeleidt het maken van bijdragen (of dat laat je doen) en aan het einde van de dag heeft écht iedereen een bijdrage kunnen leveren aan de kalender.

Vink aan dat je ook een aantal bijdragen wilt laten maken op locatie, dan mailen we je uitgebreide instructies, tips en trucs.

OKE BEGINNEN!!!

1

Maak een excel-bestand met alle namen en e-mailadressen van de mensen die je wilt laten meewerken aan de kalender. Hier staat een voorbeeldbestand.

Verzamel zo goed mogelijk want Let op! later toevoegen van mailadressen kan niet meer. Je kunt mensen die er later bijkomen de instructie mails zelf handmatig doorsturen). Waarom? Omdat we verzamelen op basis van het aantal mensen dat meewerkt, als dat aantal steeds groter wordt, heb je wellicht bijdragen te veel en een jaar heeft meestal echt maar 365 dagen, heel soms 1tje meer.

Heb je ze allemaal? Door naar stap 2.

2

Vul het formulier in

Hoe willen jullie kalenders gaan maken?
op locatie (één kalendermaakdag)digitaalbeide

Hoeveel mensen gaan een bijdrage leveren aan de kalender (ongeveer)?

Hoeveel exemplaren van jullie willen jullie (ongeveer)?

Hebben jullie al een datum geprikt om de kalender te gaan maken?

Is er een specifieke aanleiding waarom jullie samen een kalender willen maken?

[_date]

Informatie:

verzendkosten

Contact:

hoi@zelfgemaaktescheurkalender.nl

ZelfgemaakteScheurkalender

postadres:

Lange Lauwerstraat 32 b
3512 VK Utrecht

kvk 30259962