met een groep één kalender

of

een heleboel kalenders maken

dat is mooi

We begeleiden groepen met een scheurkalenderwens. Bedrijven, clubs en instellingen die een scheurkalender een mooi middel vinden om hun achterban te motiveren mooie dingen te maken.

De werkwijze voor dit soort kalender wordt altijd op maat en in overleg gemaakt. Word je enthousiast van onze scheurwoorden, neem dan contact op.

Scheurwoorden

  • verbinding in teams en afdelingen
  • samen iets bijzonders maken
  • talent en creativiteit delen
  • toeleven naar een hoogtepunt
  • nagenieten van een hoogtepunt
  • iedereen met een bijzondere interesse collectief iets laten maken (een kalender crowd sourcen, zowel financieel als qua inhoud)
  • geld verdienen voor een goed doel

 

Bijvoorbeeld…

Voor de Vuelta en U4GG maken we een aftelkalender van 100 dagen. Met allerlei mensen in Utrecht maken we bijdrages voor een levensgrote kalender die op verschillende plekken in de stad komt te staan. Zo leven we samen, op een creative en groene manier, toe naar de aftrap.

 

Of …

Op school in Rotterdam maakten 290 leerlingen tijdens hun introductie (ministens) één pagina voor hun eigen scheurkalender. De leerlingen kozen uit verschillende opdrachten en kregen zo de kans om elkaar -op een creatieve, vrije manier- beter te leren kennen. Het resultaat was een prachtkalender vol dilemma’s, collage’s, tekeningen en woorden en rappers waar wij nog nooit van gehoord hadden.

Of …

Met een scoutingclub kunnen we met z’n allen bijdrages maken, die digitaliseren we, en laten we duizend keer printen. De kalenders verkopen we aan iedereen die maar wil, zo wordt geld verdiend voor een nieuwe keuken in het clubhuis.  

 

… Of …

Een seminar vatten we gezamenlijk, creatief samen tot een scheurkalender.

Tijdens de seminar krijgen deelnemers workshops sneldichten  en -sneltekenen. Een aantal professionele makers vatten alle sessies samen in woord, beeld en foto. We toppen het geheel af met quotes en content van de afdeling communicatie.

Twee weken na de sessie valt de scheurkalender waaraan iedereen heeft bijgedragen op de mat.

Een jaar lang gaat iedereen teruglezen wat is geleerd.

… Of …

 

Je gaat zelf hands on aan de slag.

Je maakt zelf een analoge masterkopie die je zelf gaat vermenigvuldigen. Dit is een leuke (en tijdrovende) budgetoptie voor als je veel kalenders wilt maken.

Lees hoe het werkt

 

Doe lekker sociaal

#zelfgemaaktescheurkalender

Contact

Wil je onze nieuwsbrief?