Bekijk voorbeelden en verhalen van mensen die we hebben geholpen

kalenderverhalen

Een scheurkalender laten maken

We helpen je graag met jouw kalenderwens. 

We kijken altijd naar wat jij zelf al kunt, we heten niet voor niets de “Zélfgemaakte scheurkalender”. Waar jouw kennis, vaardigheid of behoefte eindigt, nemen wij het van je over:

1. Content

We kunnen je helpen met het verzamelen van content voor een kalender. Vertel ons jouw idee en we doen een voorstel over hoe we je omgeving kunnen activeren om content voor je kalender aan te leveren, of we gaan zelf voor je zoeken naar de geschikte inhoud.

2. Opmaak

De content maken we mooi op, naar jouw wens. Met je bedrijfsnaam erop, met een jaartal (kalenders zonder jaartal zijn duurzamer), grote letters, speels of zakelijk. We overleggen met je en maken het zoals jij het wilt.

3. Printen

Wij kunnen zorgdragen voor het printen. Dat kan in verschillende oplages en op verschillende manieren. Wij kunnen ook uit de voeten met kleinere oplages, series van twee tot twintigduizend, of wil je nóg meer?  

Omdat wij geloven in een mooie lokale economie en daaraan willen bijdragen, werken alleen met lokale drukkers en printwinkels. Voor hele grote hoeveelheden scheurkalenders afkomstig van (ver) over de grens ben je bij ons niet aan het goede adres.

De meeste kalenders die we realiseren worden geprint (niet gedrukt) op 80-grams papier en op A6 formaat geleverd, geperforeerd en/of met een gelijmde bovenkant. 

De klassieke vorm van kalender met dun papier en scheurstrook behoort tot de mogelijkheden, als er voldoende tijd is én de oplage groot is. Nadeel van deze vorm is dat nabestelling niet makkelijk is (omdat ook nabestelling weer in grote hoeveelheden moet).

4. Distributie

Na het printen kunnen we de kalenders bij je op kantoorlaten bezorgen in één levering, of we verzorgen de levering naar de eindgebruiker. 

Ja, maak onze scheurkalenders!

We kunnen het hele proces verzorgen, of maar één van de stappen. Wil je dat wij alleen de opmaak verzorgen? Doen we! Werk je liever met een andere drukker, verzamel je alles zelf en maak je het op, maar wil je dat wij de verzending van de kalenders doen? Er is veel mogelijk. 

Stuur ons een bericht met je wensen, dan nemen we contact met je op om samen een goed kalenderplan te maken.

Doe lekker sociaal

#zelfgemaaktescheurkalender

Contact

Wil je onze nieuwsbrief?