Dit zijn onze beknopte algemene voorwaarden voor bijdragers aan een Zelfgemaakte Scheurkalender

We hebben deze “algemene voorwaarden voor bijdragers” (AVvB) gemaakt omdat we een beknoptere en leesbaardere versie van de volledige Algemene Voorwaarden wilden aanbieden.

In deze AVvB hebben we alleen de voor bijdragers relevante algemene voorwaarden gezet. Het zijn dus dezelfde Algemene Voorwaarden, maar gewoon wat minder en alleen wat voor jouw als bijdrager belangrijk is. De volledige algemene voorwaarden kun je hier lezen. Onze privacyverklaring staat hier.

Het bedrijf  “de Zelfgemaakte Scheurkalender” is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30259962. Het is een samenwerking van Sanne van Gaal en Eva Bullens en een aantal freelancers. Ons btw-identificatienummer is NL148470312B01. Je kunt ons bereiken door te mailen naar hoi@zelfgemaaktescheurkalender.nl of scheurkalender@sannebloem.nl.

Als Bijdrager lever je een aantal bijdragen voor de Zelfgemaakte Scheurkalender waarvoor je bent uitgenodigd door iemand die je kent, of iemand die iemand kent die jij kent.

We gebruiken je e-mailadres om je een aantal mails te sturen met herinneringen om bij te dragen aan deze kalender en een aantal mails met ideeën om je bijdrage(n) te maken, tot slot mailen we je evt. een eindmail waarin je een paar bijdragen van de andere bijdragers kunt zien (die worden naar ons gestuurd door/via de Kalenderchef).

Van de Kalenderchef krijgen we bij de evaluatie ook een paar mailadressen van bijdragers die we kunnen benaderen voor feedback. Als je geen feedback op het maakproces wilt geven, ben je vrij om dat niet te doen.

We kunnen beeldmateriaal van jouw bijdrage gebruiken voor communicatie over de Zelfgemaakte Scheurkalender waar jij aan meedoet. Beeldmateriaal van jouw bijdragen wordt, tenzij je het zelf deelt, niet zonder je toestemming op onze website of social media gezet.

 

laatste herziening: 19 juni 2019

Doe lekker sociaal

#zelfgemaaktescheurkalender

Contact

Wil je onze nieuwsbrief?