nr 28 nieuw papier gezocht

Deze kalender nr. 28 met nieuw papier is …  een nepkalender! Het is een kalender die ik uitdoste als Zelfgemaakte Scheurkalender 2017 met nieuw papier, maar die het helemaal niet was. Het is een kalender van vorig jaar met een ander voorkantje.

Ik moest foto’s hebben om de kalenders van dit jaar te promoten, maar die met nieuw papier waren nog niet gemaakt door de mensen van de kopieerservice. Dus ik vermomde een kalender van vorig jaar. In de gezellige chaos die de scheurfabriek heet, is de kalender per ongeluk verdwenen. De kalender ligt nu in een winkel of in een huis en straks komt de eigenaar ervan er achter dat de kalender super super leuk, mooi en interessant is, maar dat de bijdragen verdacht veel lijken op die van 2016 én dat de dagen niet kloppen.

Ik hoop dat wie die kalender heeft, me weet te vinden. Ik stuur dan namelijk per ommegaande een goeie kalender op (en de oude mag je houden, bonus!). Zie je nummer 28 (nieuw papier) ergens liggen in een van de winkels, slaak dan een gilletje, en licht daarna de kassamedewerker in over dit euvel.

Oepsie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *