nieuws


verkooppunten

Dit weekend heeft scheursjees Eletta (šŸŒ¬) een heel aantal verkooppunten voorzien van luchtige kalenders geprint op oud papier. Ze liggen nu al bij deze winkels.

Andere verkooppunten worden de komende tijd ook bevoorraad!

Zin in kalenders met nieuw papier, gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking? Nog even geduld, het lukt me dit jaar maar niet om een bestand aan te leveren dat bij hen fatsoenlijk uit de printer rolt en het lukt hen niet om te zeggen waar dat aan ligt, we zijn het dus samen aan het oplossen (met tips van Choi, thanxxx Choi).


Je kalender kan zelf staan

Weet je dat ik uren heb zitten pielen, heb gezocht, gedacht, geprobeerd, heb gewerkt aan een houder voor een Zelfgemaakte Scheurkalender. Eentje waarbij de kalender goed blijft staan, en waarbij je nog steeds de blaadjes goed kunt omslaan. Een houder die niet te zwaar, te groot of te duur is.

En toen op een dag had ik alles uit elkaar gehaald. En zaten er alleen nog ringen om het papier en TOEN BLEEK DAT DIE RINGEN GENOEG ZIJN.

De kalender is zo sterk door het (gemiddeld) 80 grams papier (andere scheurkalenders zijn gedrukt op veel lichter papier) dat ringen genoeg zijn om overeind te blijven.

Dus presenteer ik met trots: de ringen.

Die kun je er los bij bestellen want ik bedacht het te laat en toen had ik al tegen iedereen gezegd dat de kalender 20ā‚¬/15ā‚¬ kost, dus ik waarschuw nu alvast: volgend jaar wordt de kalender nog TOFFER en ook duurder want kolerezeg wat is het toch veel werk om dat ding te maken.

Alle mensen die de kalender in de voorverkoop hebben besteld kregen/krijgen* de ringen cadeau. Als jij ze wilt, kun je ze erbij bestellen.

*ten tijde van het schrijven zijn de kalenders met nieuw papier nog niet in voorraad dus die mensen moeten nog even wachten


donSCHEURdag

Donderdag 11 oktober gaan we van 18-21u uurĀ  kalenders maken in de Scheurfabriek. We eten vegetarische pasta, jij bent welkom.

Wil je ook komen helpen? Meld je aan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScs-Or4ZpnCAuDkG8ZR8UdBXDI-vbEiWCD-d0LWZP7TBrRzug/viewform