luchtmonsterverzamelaars gezocht

Op verschillende plekken in Nederland worden luchtmonsters genomen van echte lucht. Deze monsters van unieke luchten komen in de Zelfgemaakte Scheurkalender van 2019.

Anna, Steven en Sanne bedachten deze bijdrage voor 18 augustus 2019. Ze kregen oude muntenverzameldoosjes gedoneerd van Postzegelhandel W. van den Bijl en maakte op de typmachine een luchtmonsterverzamelformulier. Dat formulier kopieerden ze 440 keer.

De eerste luchtmonsterverzamelactie was in Buurland (Utrecht) op een festival. Er werden meteen 20 monsters verzameld. Een aantal mensen was dolenthousiast en nam het formulier mee naar een bijzondere locatie en beloofde het later in de brievenbus van de Scheurfabriek te gooien. We kregen al post van Pauline (de lucht van versgemaaid gras) maar wachten nog op lucht uit een atoomkelder, op lucht van dat ene meisje dat heel enthousiast was maar wat ze ging verzamelen zijn we vergeten en lucht van de zeer argwanende, ietwat skeptische barman.

Iedereen die luchtmonsters voor ons wil nemen mag op pad met een speciaal doosje, het formulier invullen en lucht inleveren.

We hebben groepen mensen nodig die samen lucht verzamelen, daarom hebben we speciale luchtmonsterverzamelenveloppen met 30 monsterdoosjes en -formulieren. Ga jij met je klas, collega’s, buurt, borrelclub, fans lucht  verzamelen? Contact!

We willen ook lucht verzamelen op festivalletjes en evenementen, laat maar weten als we welkom zijn.

Kijk hier naar de voorbereidingen van dit idee:

Lucht is trouwens niet per sé geur.

Kijk wat een mooie dozen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *