de party en de printer die stopte

Er is gisteren op de minischeurparty heel wat geprint, geperforeerd, geborreld en gevegasnackt*. Wat was het leuk om een fabriek vol verschillende mensen (en een hond) te hebben.

Maar toen sloeg het noodlot toe. Het bloed trok weg uit mijn gezicht toen het voor die dag aangesteld printer-hoofd Paul meldde dat de printer het niet meer deed. Dat was op zich niet gek, deze printer print in haar reservetijd. Ze heeft al veel meer geprint dan ze eigenlijk had hoeven doen. Maar ze vindt het gezellig en juist dat oude gekke, soms vieze papier, dat kietelt haar op haar oude dag. Gek beestje is het.

Nu stopte ze ermee. Ik wilde net aan mijn betoog over de verkrijgbaarheid van deze printer op marktplaats beginnen (het moet dezelfde zijn want ik heb net weer 6 nieuwe toners besteld) toen Annelies me voorbij stormde.

Annelies was tot dat moment onze snijder. Zij hakte alle vellen snel en doeltreffend van A4 naar A6’je. Maar Annelies kon het niet aanhoren dat de printer stuk was. Ze schoof ons “nou we moeten een nieuwe printer kopen”-zeggers aan de kant. Al snel lag haar buitenste laagje er af, moest Erik naar de schuur voor gereedschap, schroefde Paul wat, werden er testjes gemaakt, gegromd, gelachen.

scheurparty

En nu doet ze het weer. Ze kraakt net ietsje meer dan eerst, pakt net iets vaker twee papiertjes i.p.v. één (dat gebeurt soms, vandaar dat je wel eens een lege pagina tussen je zelfgeprinte kalender kunt vinden), maar ze doet het nog. We konden dus weer printen, dankzij het geklus van Annelies (en Paul). Er liggen nog wel 6 schroefjes op ons bureau, maar die zijn vast niet essentieel. Het wordt wel echt tijd om nu om te zien naar een nieuwe oude printer want lang kan dit niet goed gaan en er moeten kalenders gemaakt worden! De vraag is hoog!

Er werd een heleboel gekocht, iedereen wilde tegelijk en gelukkig wilde iedereen een ingepakte (ik vind inpakken heel erg leuk).

de rij

En verder nog:

  • Annelies heeft een office-on-demand-bedrijf. Als jij het te druk hebt/begint te krijgen voor je kantoorzaken, dan kunnen zij het voor (een deel) van je overnemen. Heb jij weer tijd voor je kerntaken. Super handig, het bedrijf heet KOOD (Karman Office On Demand).
  • Er is 1 kalender met 1 blad waarop wat pompoensoep van Annelies zit, dat is de speciale bonusbijdrage van Annelies. Die brengt geluk.
  • Er was een aantal mensen dat echt kwam om hard te werken, dat is bij de meesten niet echt gelukt, voor 15 mensen tegelijk hadden we geen werk. We hebben van alle apparaten maar 1 stuk. Daarom zijn we van plan binnenkort de fabriek weer open te stellen voor echt arbeiders, zodat wie wil werken echt kan werken, met prosecco, altijd met prosecco. Contact me maar als jij ook een mail wilt als we een middag aan de slag gaan.
  • Als jij er was en een bitterbal op hebt: die waren vegetarisch, ongelooflijk, ze smaakten ernstig naar vleesbitterbal. Ze kwamen van de ekoplaza-vriezer en zaten met z’n 20-en in een zwart bakje.

Een gedachte over “de party en de printer die stopte”

  1. Wat is dit op n heerlijke manier geschreven, ik ben zeer benieuwt hoe de kalender geworden is……
    Ik zou graag de proefversie willen in kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *