de laatste nieuwe

De kalender op nieuw papier wordt gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Ik moest gokken hoeveel kalenders ik van hen nodig had. Ik bestel ze en een week later, tadaaa, zijn ze klaar. Zonder enige moeite mijnerzijds. Handig hoor. Maar nu loopt het jaar ten einde en ik ga geen nieuwe lading meer bestellen.

Die met oud papier, die kan ik gewoon blijven maken en als er geen vraag meer is, stop ik met maken. Maar met die nieuw-papier-kalenders blijf ik dan zitten en dat is bere-zonde.

Ik had gegokt op 130 kalenders met nieuw papier en nu zijn ze “op”. Dat wil zeggen: ze zijn niet per direct verkrijgbaar. Er liggen er nog een paar bij winkels en als die niet verkocht worden, dan komen ze weer terug naar de scheurfabriek, maar als je er NU NU NU een wilt hebben, dan moet je snel zijn want er is er nog maar één (en misschien is die nét weg als je dit leest) moet je er een met oud papier bestellen, die maak ik voor je.

Stuur me een mail als je de kalender met nieuw papier in de “backorder” wilt. Dan mail ik je zodra ik er een heb, of zodra ik weet dat ze echt allemaal op zijn.

Een gedachte over “de laatste nieuwe”

  1. Hai, per FB chat al een bericht, maar ik stuur ook nog maar even een bericht via je site.
    Ik heb net 3 ‘oud-papier’ kalenders besteld, maar las toen dat ze op zijn. of gaat dat alleen over de ‘nieuw-papier’ kalenders?
    ik wil ze wel op oudjaarsavond geven. Gaat je dat lukken om ze voor die tijd in Breda te krijgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *