de horoscoop van de steenbok 2017

http://www.astrohoroscoop.nl/steenbok2017

 

De horoscoop van 2017 voor de Steenbok belooft verwezenlijking in hun carrière. Maar als het gaat om relaties zullen de doelgerichte en ambitieuze mensen die geboren zijn onder dit sterrenbeeld, verbonden met de planeet Saturnus, niet succesvol zijn. Vooral in de tweede helft van het jaar. U zult positieve energie voelen op het gebied van uw persoonlijkheid. U zult ook een grote ontwikkeling ervaren en nieuwe innerlijke rust vinden. Als een nieuw en evenwichtig persoon zult u het beter doen dan ooit tevoren.

Volgens de horoscoop staat er een drukke periode voor de Steenbok te wachten gelijk vanaf het begin van het jaar. Wat betreft uw carrière zult u uitblinken. Ook na de feestdagen zult u uw werktempo niet verliezen, zodat u gemakkelijk kunt winnen ten opzichte van andere collega’s. U kunt vooruitgang in uw werk verwachten, waarna u eindelijk weer wat meer vrije tijd zult hebben.

De lentemaanden van 2017 zullen leiden tot een stabiele periode. Misschien zult u een crisis ervaren in een langdurige relatie, maar dat is geen excuus voor afstandelijk gedrag. Praat open over het probleem en u zult zien dat het snel wordt opgelost. U zult het in ieder geval niet oplossen met de zogenaamde “silent treatment.” Wanneer u allebei uw best probeert te doen, zal de verloren harmonie snel weer worden teruggevonden.

De horoscoop spreekt u, vooral halverwege het jaar, aan om hulp niet te weigeren. Overmatige blootstelling aan stress kan uw gezondheid schade brengen. Het kan zijn dat u meer tijd aan werk moet besteden dan u zou willen, maar probeer in ieder geval uw problemen niet mee naar huis te nemen. Besteed voldoende aandacht aan uw partner, anders kan het zijn dat problemen opnieuw zullen verschijnen. Daarnaast kan uw partner uw verhoogde afwezigheid verkeerd interpreteren. Besteed ook aandacht aan uw gezondheid. De Steenbok moet in deze periode maagproblemen niet negeren. Maar wees gerust, dit zal slechts tijdelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *